Гель-лаки для створення святкового манікюру

Напередодні свят хочеться неймовірного настрою, чогось нового та незвичного. Дівчатка добре знають, що яскравий манікюр творить дива. Але зовсім не обов’язково вигадувати карколомний дизайн. В багатьох випадках на ваших нігтиках він може виглядати недоречно або навіть відштовхуюче. Та й не кожен майстер візьметься втілювати в життя фантазії клієнта. Більш сучасний підхід — стриманість. Для цього вам потрібно купити гель-лак з незвичним ефектом і зробити соло покриття. Можливо, навіть вдома, якщо ви маєте відповідне обладнання та навички.


Найкращі ефекти в гель-лаках для монопокриття

  • В останні роки найпопулярніший гель-лак — це покриття “котяче око”. Воно містить частки магнітного матеріалу. За допомогою спеціального приладдя з магнітним кінчиком можна сформувати різні візерунки.
  • Наповнювач таких гель-лаків може мати особистий характер. Наприклад, створювати ефект кришталю або морозної глазурі.
  • Гель-лак, насичений глітером, також чудовий варіант для вечірнього манікюру. Його можна поєднувати зі звичайною основою контрастного або того ж кольору.
  • Пігментовані гель-лаки створюють ненав’язливий образ, що найбільше буде помітний при відповідному освітленні.

Де купити святкові гель-лаки в Україні?

Інтернет-магазин “RichHills” вже багато років тішить своїх клієнтів гарними цінами на гель-лаки, що можна купити у величезному асортименті https://richhills.com.ua/gel-lak. Є гурт та роздріб, доставлення по Україні — поштою. Переходьте за посиланням та встигніть замовити найкращі зразки.