Оксандролон в спорті та медицині

Оксандролон, також відомий як Анавар, є синтетичним анаболічним стероїдом, який має високу анаболічну та низьку андрогенну активність. За це він став популярний серед спортсменів в різних видах спорту. Інтернет-магазин Sport Market допоможе купити препарати відомих фармацевтичних компаній за оптимальними цінами.

 

Оксандролон має високу анаболічну активність в 400% від тестостерону, що сприяє збільшенню м'язової маси та сили. Він викликає синтез білка в організмі, що допомагає у відновленні тканин після фізичних навантажень.

Низька андрогенна активність у 25% знижує ризик виникнення побічних ефектів, пов'язаних з андрогенами, таких як акне, облисіння та гінекомастія. При цьому препарат все так само знижує природний рівень тестостерону. Його застосування може підвищити рівень холестерину та збільшити ризик серцево-судинних захворювань.

В медицині оксандролон застосовується для лікування деяких захворювань:

  • Хворих з важкими катаболічними станами, наприклад, після важких операцій або тривалих інфекцій, для запобігання втраті м'язової маси.
  • Остеопорозу у жінок, оскільки сприяє збільшенню кісткової маси.
  • У дівчат з синдромом Тернера для стимулювання росту.
  • У відновленні після складних опіків завдяки анаболічним властивостям.

Також це популярний серед бодибілдер та атлетів препарат для збільшення м'язової маси та сили. Оксандролон допомагає спортсменам у покращенні витривалості та відновленні після інтенсивних тренувань. Переходьте до магазину, або підібрати курс або отримати консультацію.