Мішель Родрігес здійснила 30 стрибків з парашутом перед зйомками "Форсажу"

Мішель РодрігесМішель Родрігес розповіла, чому вона любить стрибати з парашутом, і зізналася, що готова до ролі супержінки. Мішель Родрігес з 15 років знімаєтеся у франшизі: "Ніколи не втомлюся робити хороше кіно з людьми, яких люблю. Плюс у мене була перерва на два роки, потім на три роки. Я бачила, як мої колеги дорослішають. Та й сама подорослішала за це час. "Форсаж 7" для мене дуже багато значить. Я рада, що ми змогли нарешті його доснять ".

Про страхи: "Я стільки всього боюсь - глибини, висоти ... Саме тому я пішла і стрибнула з парашутом. А потім ще раз зробила це, бо зрозуміла, що досі боюся. Всього я зробила десь 20 чи 30 стрибків. Тому я на машині вистрибую з літака в "Форсажі 7". І так, я зробила це сама ".

Про роль супержінки: "Було б круто зіграти супергероя. Мені здається, що у жінок ніколи не було тієї міри свободи, яка є у нас зараз. І тому я вважаю, що прийшов час винайти нових героїв. Тому що ті, що були винайдені в минулому, придумані чоловіками. Ніхто всерйоз не продумував їх характер, вони досить поверхневі. Потрібно створити справжній жіночий персонаж, який відображав би сучасну незалежну жінку. Скільки можна робити просто сексуальних героїв? Жінка-кішка? Вандер-вуман? Та це версії чоловіків у спідниці ! Пора вже створити справжніх жінок-супергероїв! Жінка - це не тільки секс, це набагато більше ".

Категорія: 
Тег: 
Мішель Родрігес