Нове покоління корпоративного антивіруса від ESET

ESET представляє нове покоління корпоративних продуктів NOD32. Завдяки впровадженню додаткових модулів рішення забезпечують підвищений рівень захисту від кіберзагроз та націлених атак. Вони відповідають вимогам як великих корпорацій, так і малого та середнього бізнесу.

У центрі оновленої лінійки - нова консоль ESET Remote Administrator, що дозволяє управляти корпоративної безпекою з будь-якого пристрою і з будь-якої точки світу. Завдяки незалежному агенту централізованого управління завдання та політика безпеки застосовуються на кінцевих пристроях навіть у разі відключення зв'язку з ESET Remote Administrator. В консолі запроваджено новий спеціалізований проксі-сервер. Продукт автоматично синхронізується з Active Directory і сумісний з операційними системами Windows і Linux.

Новий модуль «Захист від ботнетів» здійснює аналіз мережевої активності пристрою і дозволяє виявляти активні шкідливі програми. Технологія визначає вихідні підключення і звіряє адреси віддалених сайтів із власним чорним списком. Підозрілі з'єднання блокуються з відправкою повідомлення користувачу.

Модуль «Захист від експлойтів» забезпечує захист від націлених атак, невідомих раніше загроз і вразливостей нульового дня. Технологія дозволяє контролювати поведінку процесів і детектувати підозрілу активність, типову для націлених атак. При виявленні зловмисних дій шкідливий процес оперативно блокується.

Нова технологія «Щит уразливості» підвищує рівень детектування нових загроз, розширюючи можливості брандмауера. Рішення аналізує мережеві протоколи і блокує будь-які спроби атак та експлуатації невідомих вразливостей, для яких ще не випущені патчі.

Розширене сканування пам'яті дозволяє знешкоджувати складні зашифровані шкідливі програми, які встановлюються на комп'ютер приховано від користувача. Технологія контролює поведінку шкідливих процесів і сканує файли відразу після розшифровки, що підвищує ефективність детектування загроз.

Новий модуль «Антифішинг» розпізнає і блокує фішингові сайти, звіряючи адреси веб-майданчиків з базою даних відомих шкідливих ресурсів. Технологія надійно захищає від крадіжки конфіденційних даних внаслідок підміни легітимних сайтів підробленими.

Корпоративна лінійка ESET оптимізована для роботи у віртуальному середовищі. Новий графічний інтерфейс, спрощена активація і можливість видалення сторонніх антивірусних продуктів при установці спрощують роботу з рішеннями.

Категорія: 
Тег: 
ESET став досконалішшим