В YOUTUBE з'явилася унікальна можливість перегляду відео

В YOUTUBE з'явилася унікальна можливість перегляду відео. Буквально недавно компанія Google у своєму відеосервісі YouTube замінила Adobe Flash на HTML5 в якості стандартного способу відтворення відеозаписів.

Метою даного заходу стала відмова від Flash Player, так як він поступається за деякими параметрами сучасному HTML5. Проте зміна плеєра - ще не єдине нововведення, яке чекає найвідоміший відеосервіс.
Як повідомляє ресурс mashable.com, сервіс YouTube тестує нову функцію, завдяки якій користувач зможе бачити одне й теж відео з різних ракурсів. Тобто під час перегляду ролика можна буде переключити камеру, з якої ведеться відтворення.
Подібне відображення відео буде популярно при перегляді концертів, спортивних подій або навіть кліпів і фільмів. Цілком можливо, такий інтерактив припаде до душі багатьом користувачам відеосервісу, адже він забезпечує абсолютно новий спосіб перегляду контенту.
Цілком можливо, що в майбутньому в Мережі з'явиться більше роликів, що використовують подібну технологію, і перегляд відео перейде на абсолютно інший рівень.

Категорія: