20 ракет з "Граду" по позиціях сил АТО

установка ГрадНа Луганщині представники НВФ 20 разів обстріляли позиції українських військових, повідомили у секторі "А".

З південного напрямку бойовики випустили 20 ракет з установки "Град" по позиціях сил АТО. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив прес-офіцер сектору "А" Володимир Корніяка.

"Бойовики обстріляли 20 ракетами з РСЗО БМ-21" Град "позиції ВСУ з південного напрямку", - заявив Корніяка. При цьому прес-офіцер зазначив, що українські військові відповіли важким озброєнням. Повний заряд установки - 40 ракет, тобто терористи застосували проти українських військовослужбовців один залп на полпакета.

Також у напрямку Слов'яносербськ і Сокільників представники незаконних збройних формувань 2 рази відкрили вогонь зі стрілецької зброї по українським військовим. Зокрема Корніяка констатує вогневої контакт з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. При цьому протягом доби ворожа розвідка безпілотників була зафіксована.

У той же час прес-секретар сектора "М" Олег Сушинський повідомляє про те, що найбільш складною ситуація залишається поблизу Широкино, де представники НВФ 15 разів протягом доби відкрили вогонь проти сил АТО із застосуванням стрілецької зброї, гранатометів і мінометів калібру 120 мм. За словами Сушинського, 3 порушення припинення вогню було зафіксовано вранці.

Сушинський стверджує, що бойовики ведуть вогонь з Саханка недалеко від Широкино, також НВФ стріляють по позиціях українських силовиків на західній околиці Широкино. Втрат серед захисників Маріуполя немає.

Категорія: 
Тег: 
Обстріли Градом
Область України: