Заворотнюк розповіла про ганьбу дочки

Популярна актриса Анастасія Заворотнюк розповіла у відвертому інтерв'ю про те, як злякалася за дочку через її нової роботи. Артистка пояснила, що боялася ганьби Ані в результаті зйомок передачі.

Пару років тому дочка актриси Анастасії Заворотнюк Анну Стрюкова запросили на пост телеведучої нової передачі про знаменитостей. «Я була в шоці. Для мене це було повною несподіванкою. Я спочатку не повірила, думала, це розіграш. Нам подзвонив продюсер і пояснив, що це не жарт - вони дійсно хочуть її запросити вести програму «, - розповіла зірка серіалу« Моя прекрасна няня ».

Цікаво, що Заворотнюк навіть намагалася переконати керівництво програми не брати Аню на роботу. «Коли Аню затвердили, я до них приїхала, кажу:« Навіщо ви її берете? Їй 16 років, вона нічого не вміє. Зараз вона осоромиться, доведеться червоніти і вам, і мені ».

Відзначимо, що зараз 19-річна Ганна поїхала до Америки, щоб здобути освіту продюсера. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку і там же приймає в гості свою сім'ю. Сама Анастасія Заворотнюк, хоч і з труднощами відпустила дочку в далеку країну, все ж залишилася задоволена обраною дочкою професією та інститутом. За словами актриси, навчання за кордоном вона вважає цікавим досвідом, тим більше, що в навчальному закладі Ані вчать і на акторів, і на режисерів, і на сценаристів. Справа в тому, що Анастасія Заворотнюк не впевнена, що її дочки підійде саме творча професія, тому рада тому, що Аня стане продюсером.

Нагадаємо, Анна Стрюкова стала справжньою зіркою Інтернету завдяки фотосесіям, які вона постійно викладає у своєму блозі. Також дівчина придбала популярність, спробувавши себе в ролі ведучої телешоу про знаменитостей, у яких вона бере інтерв'ю. «Мені подобається можливість себе реалізовувати і в кіно, і на телебаченні, плюс до цього з'явився і особистий заробіток», - зізналася якось Анна. Вона також повідомила, що абсолютно не боїться скажених натовпів фанатів - неминучого мінуса, сполученого з популярністю: «Я усвідомлюю, що це невід'ємна частина професії. На вулиці люди вже іноді впізнають і посміхаються ».

Категорія: 
Тег: 
Анастасия Заворотнюк